četvrtak, 8. prosinca 2011.

Moj hobi

Moj hobi je plesanje u slobodno plesanje kad sam doma i igranje igrica na računalu. Volim brze i lagane plesove jer me ples ispunjava željom. Volim kada dođem na svadbu ili negdje gdje se pleše i dajem sve od sebe. Volim plesanje jer tada nemaš brige što će se dogoditi nego letiš i plešeš. Igram bilo kakve igre u kojima ima akcije i pucanja. Igram igre od 6 godine. Volim povijesne igre a prva mi je bila (Gladiatus). Igranje igrica mi je u slobodno vrijeme kad imam nešto vrijemena za sebe za računalo i odmor. Volim igranje igrica jer ponekad ne mogu kod prijatelja pa se kod kuće zabavljam.Ovo su moji mali hobiji.

Moja najljepša uspomena iz djetinjstva


Moja najljepša uspomena iz djetinjstva je kad sam na moru u Zadru. Tamo sam kod tetka koji je kuhar. Volim to mjesto jer nemam brige o školi. Volim se kupati i roniti. Znam se lijepo provesti se u Ninu i Zatonu sa svojima uživajući u šetnjama pored mora.Tamo sam bio oko tjedan dana. Sretan sam što sam zajedno sa obitelji i što se možemo puno razgovarati. Provodim vrijeme tijekom žarkog sunca u vikendici igrajući se s bratom. Posjetio sam sve znamenitosti Zadra i Nina. Bio sam na Ninskom blatu gdje smo se mazali ljekovitim blatom. Izgledali smo smiješno s tim blatom na sebi. To mi je najljepša uspomena kad sam bio u svom djetinjstvu. 

ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

Što bih htio postati u životu

Htio bih biti novinar. Volim putovati. Novinar je za mene nešto posebno. Volim raditi super priče i biti na mjestima događaja. Rad na kolumnama obožavam. Htio bih nešto otkriti i biti dobar novinar. To volim jer sam i sam pustolov volim putovanja. Imam želju da odlazim cijelim svijetom. Želim probuditi u sebi avanturu za životom ali nemam uzora. Želio bi ići u veliku školu za novinarstvo ali ovisi o ocijenama. To mi je jedan cilj ali i imam nekoliko drugih ciljeva. možda ostanem na ovom ili samo da me život vodi.

Moj najbolji prijatelj

Moj najbolji prijatelj je Mateo. Poznajem ga još od male škole. Jako je smiješan i ljubazan. Vidim da voli rad na računalu i kako mi kaže želio bi postati fotograf. S njim provodim dane u školi i kad se nađemo negdje vani se igramo. On ide na izviđače i na informatiku. Neke predmete koje voli zalaže se za njih. Prijatelj je koji čuva tajne i vjerujem u njega. Ima malog nećaka s kojim provodi svoje vrijeme. Ja mislim da će on biti uspješan fotograf. Uvijek je veseo i nikad nije nesretan. On je moj najbolji prijatelj jer spreman je pomoći i jako je duhovit.

nedjelja, 4. prosinca 2011.

Gas do daske

Moj najdraži film je Gas do daske. Režirao ga je Bret Rattner.U glavnim ulogama filma su: Jackie Chan,Chris Tucker,Tzi Ma, Tom Wilkinson, Elizabeth Pena i Mark Rolston.
Lee inspektor policije, uspijeva zaustaviti bandu krijumičara umjetnina, čiji šef bjezi u Ameriku i ima namjeru osvetiti se.Kasnije Hanu otme kineskom konzulu u Los Angelesu, otmu kći Soo Yung koji se obraća svom prijatelu u pomoć. Detektiv James Carter i Lee prolaze kroz svakakve zgode i nezgode. U Las Vegasu pronalaze šefa bande krijumičara i spriječavaju ga u njegovim planovima.
To mi je najdraži film zato jer volim filmove Jackieja Chana. Volim smiješne filmove i zato jer se dobro nasmijem zgodama glumaca. Dobar film jer dobro uvijek pobijedi. volim filmove u kojim ima dobre pucnjave i akcije.